Laatst bekeken films

De afgelopen maand ben ik twee keer naar de bioscoop geweest. Ik heb Popoz en Ja ik wil!  gezien. Vandaag vertel ik je wat ik van de films vond! popoz

Popozh2qshmis5eVia dumpert had ik kaartjes gewonnen om gratis naar de voorpremière van Popoz te gaan. Ik heb een aantal afleveringen op tv gezien van popoz de serie. Het is niet iets waar ik voor thuis zou blijven, maar toch was ik erg nieuwsgierig naar de film!

Filmomschrijving
Rechercheurs Ivo (Huub Smit) en Randy (Sergio Hasselbaink) willen alleen maar met vette actie criminaliteit bestrijden. Als ze samen met hun enthousiaste stagiair Coco (Noel Deelen) een gijzeling op ‘hun’ manier aanpakken, loopt dat uit op een regen van kogels, explosies en lijken. Ze belanden in de gevangenis waar ze het moeten opnemen tegen de levensgevaarlijke crimineel Mercator (Pierre Bokma). Als hij Ivo en Randy op het spoor brengt van een drugskartel dat de stad in haar greep houdt, gaan alle remmen los om deze operatie tot een goed einde te brengen. Dit is die actie waarvoor ze het doen!

Wat vond ik er van?
De film zelf was vergelijkbaar met de serie. Het is ietwat fout, maar toch zitten er leuke (eh: flauwe!) grappen in. Ik heb een aantal keer hard gelachen! Wel moet ik toegeven dat ik deze film niet in de bioscoop was gaan kijken als ik geen gratis kaartjes had. Maar: mocht je een unlimited pas hebben of de film op tv voorbij zien komen is het zeker leuk om te blijven kijken.

 

Ja ik wil!sm_ja_ik_wil__43008854_ps_1_s-low

Afgelopen woensdag was er bij Pathé weer een ladiesnight. Ik ben al meerdere keren naar een ladiesnight geweest en het is toch elke keer weer leuk! Dit keer stonden er kraampjes van o.a. de bodyshop en ici paris. Ook kon je je nagels laten lakken en je haren laten krullen.

Filmomschrijving
Roos (Elise Schaap) is mooi, leuk, succesvol en begin dertig. Steeds als ze begint te dromen van een huwelijk, wordt ze gedumpt. En dan wordt ze ook nog eens uitgenodigd op de bruiloften van haar exen (o.a. Jeroen Spitzenberger) en best friend forever (Thomas Cammaert). Om zichzelf niet te laten kennen, neemt ze haar jongere stagiair Daan (Martijn Lakemeier) mee naar alle ceremonies. Ze raakt veelvuldig verzeild in gênante situaties en valt prompt als een blok voor de charmes van een aantrekkelijke arts (Thijs Römer). Men zegt wel: “Van een bruiloft komt een bruiloft”, maar is hij de ware Jacob tegen wie ze ‘Ja, ik wil!’ zal zeggen?

Wat vond ik er van?
Deze film vond ik ontzettend leuk om te zien! Hoewel het verhaal heel voorspelbaar is, vloog de tijd toch voorbij. Ik vind het een aanrader!

 

Heb jij deze twee films al gezien of zou je ze graag willen zien?  

Advertenties

16 gedachtes over “Laatst bekeken films

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s